My Cart

Close

THE LEAN WHEY LAUNCH

Written by Axelle Aerts

• 

Posted on December 19 2016

Hi lionesses,

Ik kan met veel trots mijn allernieuwste product op de markt aankondigen!
Vele van jullie vroegen zich af welke supplementen ik neem en wat ik aanraad.
Omdat vandaag de dag de media overloopt van de zogezegde 'afslankproducten' die zelden echt zijn wat ze voorstellen heb ik voor jullie mijn eigen product gecreëerd.

Onze 'LEAN WHEY' is een proteïne shake verkrijgbaar in 2 smaken. Chocolade en Vanille-Framboos. Ik ben er van overtuigd dat de smaak jullie zal bevallen. Ik heb er niets aan toegevoegd van extra suikers of koolhydraten. Het is dus een perfecte ondersteuning voor je gezonde levenstijl en zorgt er voor dat je spieren worden opgebouwd maar ook goed worden hersteld na je training.

Ik wil jullie het beste van het beste bieden en op die manier jullie fit-journey extra aangenaam maken.
Haal hem nu in huis! 1 klik op de website en ik stuur hem jullie zo snel mogelijk op!

Try it out and become a lioness! 
Big kiss