LIONESS INE

 

 • #LIFESTYLE :
   • 6 maaltijden per dag
   • 3 x 30 min cardio per week
   • 4 x kracht per week
   • Supplementen : 2  x per dag een schep 'Lean Whey' protein
 

 #ClientProgress : 

8 fucking weeks, people! Ik verschiet zelf nog elke keer bij sommige 8 weken transformaties. Ons lichaam is tot zoveel in staat wanneer je er goed voor zorgt! Ine traint 3 x per week in Koersel en kwam 1 x per week tot bij mij hier in Antwerpen. Most importantly, she did what she was told! Ik ben een ongelofelijke trotse coach. I have the most amazing job in the world! You understand now?! 

 

 INE ZEGT :

Na maanden Axelle te volgen en jaloers zijn op alle transformaties die ik zag passeren dacht ik: Nu is het genoeg! Wat zij kunnen, dat kan/wil ik ook.
Mijn levensstijl was ik zó beu en het lukte al een hele tijd niet om de knop om te draaien. Mij verstoppen achter het excuus dat ik een mama ben, wou ik niet. Dus met een doel voor ogen (Strakker worden en mij niet meer schamen in bikini), contacteerde ik Axelle.


Zó spannend… die eerste training met iemand waar je toch wel naar opkijkt. Je wordt wel dadelijk met de neus op de feiten gedrukt => amai, wat een lichaam heeft die Axelle. Confronterend als je daar je beginfoto’s laat nemen. Maar de zenuwen waren voor niks nodig. Axelle is eigenlijk ook maar een gewone meid die je vanaf het eerste moment dadelijk op je gemak stelt. Ze peilde naar mijn doel en zag het volledig goed komen.


Aangenaam verrast was ik door haar voedingsschema. Heb nooit honger gehad én het was nog lekker ook. Na een paar dagen voelde ik de energie opmerkelijk toenemen door mijn lijf met alleen maar mijn eten aan te passen. Elke week keek ik uit naar de les. Benieuwd wat Axelle weer in petto had. Ook zelf naar de fitness gaan, begon ik leuk te vinden. Stilletjes vind je daar je weg ‘in de mannenwereld’ en voelde ik mij meer een meer vertrouwd om naast hun mijn oefeningen te doen. Zo raar dat ik nu eigenlijk zonder problemen te tijd vind om te gaan sporten waar ik vroeger zo vaak wel een excuus voor had. Ben van mening dat ik het mijn lichaam verschuldigd ben. Net hetzelfde met de voeding=> het is gewoon een kwestie van plannen en preppen en dan heb je geen valkuilen.


Ben enorm blij dat ik deze stap heb gezet. Axelle weet écht waar ze mee bezig is en neemt haar job ter harte. Elke oefening die je doet houdt ze nauwlettend in de gaten en ze stuurt je bij waar nodig. Ze geeft je vertrouwen dat het allemaal goed komt en dat je gewoon geduld moet hebben. Heel straf hoe snel je je lichaam kan resetten mits beweging en de juiste voeding.
Dank je wel Axelle voor alles. Jij hebt mij het juiste duwtje gegeven wat ik nodig had.