MY BEST TRANSFORMATION (YET)

Lifestyle :

   • 6 maaltijden per dag
   • 3 x 30 min cardio per week
   • 5 x kracht per week
   • Supplementen : 2  x per dag een schep 'Lean Whey' protein
   • Slimpearls 2 x per dag
 

 #ClientProgress : 

Ik weet nog de dag dat deze jonge meid binnenstapte in mijn praktijk. Haar woorden waren als volgt : ''Ik heb al alles geprobeerd, jij bent mijn laatste hoop.''

CHALLENGE ACCEPTED 

Haar attitude en mindset waren niet ok. Deze meid moest zowel mentaal als fysiek een ware transformatie ondergaan. Stapje per stapje, dag per dag, week per week zag ik de kleine veranderingen plaatsvinden. Ik moest en zou haar helpen om zichzelf te zien als de vrouw die ze ECHT was. Ik zag meteen wat er onder deze verschijning schuilde. Een BeachBabe, Een Godin.

Ze heeft een ongelofelijk leuk gevoel voor humor, en een supergroot hart, maar ze kon het zo moeilijk vinden om in de spiegel te kijken of een compliment te aanvaarden. De eerste weken verliepen vlot en volgens schema. Na 5 maand herviel ze in een oud patroon en heb ik me even kwaad moeten maken. Op een bepaald moment zei ik : ''Ik kan je nu niets meer bieden en het ligt volledig bij zichzelf. Als jij niet meer in dit proces gelooft, kan ik niet mee in jou geloven.'' Die woorden kwamen even hard aan. Haar blik sprak boekdelen , ze was teleurgesteld. Haar antwoord: '' Maar jij moet in mij geloven, als jij als niet in mij gelooft wat dan!?'' Dat was een zware wake up call. Ze wandelde naar buiten en zei : ''Ik ga je supertrots maken!''

Vandaag is deze vrouw zelfzeker en sexy! Ze straalde bij het nemen van deze laatste progressie foto's. Ze voelt zich goed en is fier op haar lange en zware afgelegde weg. Ze is zich nu bewust van haar voeding en training. Ze weet heel goed waar ze mee bezig is. 

Dit is mijn beste transformatie tot nu toe omdat dit echt een volledige ommekeer was van uiterlijk en innerlijk. 

YOUR BODY IS A WORK OF ART , YOU CAN SCULP IT ANYWAY YOU LIKE.

<3 TROTSE COACH , I FUCKING LOVE MY JOB!

 

 

 ZIJ ZEGT :

13 september 2017: Depressie.

Ik weet al een tijdje dat ik er iets aan moet doen. Bij de gedachte dat ik weer opnieuw aan een dieet moet beginnen, zakt de moed me in de schoenen. Deze keer moet ik het goed doen. Deze keer moet ik iets vinden waardoor ik het volhoud en mijn leven voorgoed verander. Wat heb ik nog niet geprobeerd? Deze keer zou ik er goed over nadenken: wat heb ik nodig om de motivatie te vinden en eraan te beginnen?

Ik herinner me dat Axelle op een bepaald moment meedeed aan een tv programma en dat ik toen bij mezelf dacht: wauw , die heeft karakter. Die weet exact wat te doen om scherp te staan. Als ik bij zo iemand kon trainen zou me dat zeker motiveren. 

Voila, ik zoek ze op op Instagram en stuur haar een mail. Zo gezegd zo gedaan, ik stuur haar een mail en maak een eerste afspraak. Bij het binnenkomen deed ik een gesprek met haar, wat onmiddellijk goed voelde. Haar enthousiasme en vrolijkheid zijn zo aanstekelijk dat ik beetje bij beetje meer moed kreeg. 

“Nu mag je je kleren uitdoen voor foto’s”, zei ze me. Ik dacht het niet! Ik doe mijn kleren niet uit! 2 min later waren mijn kleren uit. 

Ik voelde me zo klein. De schaamte die ik voelde, was niet te beschrijven. Ze zei me dat dit nodig was om achteraf het verschil te kunnen zien. Wat ben ik daar nu blij om!

En zo begon het voor mij... eetschema volgen, trainen en afzien. Ik had een lange weg af te leggen, dus ik wist dat dit heel zwaar ging worden. Ik eet zo graag, eigenlijk kan ik dit niet eten noemen, het was meer vreten. Elke dag volproppen tot ik niet meer kon. Ik schrok me dus ook rot toen ik mijn eerste mealplan zag. Dat kan ik nooit! No way! Kan ik hierop overleven? Dat was mijn voornaamste bezorgdheid. 

Ik moet toegeven dat dit het moeilijkste was dat ik in mijn leven al heb moeten doen. Elke dag word je geconfronteerd met eten, je moet eten. Het is aan jou om elke dag opnieuw die keuze te maken.

Na 8 weken kwamen de eerste foto’s. Ik zag al een duidelijk verschil! Het werkte! Ik bleef het moeilijk vinden om zo weinig te eten en die discipline aan de dag te leggen. Axelle wist me, elke keer als ik haar zag, weer op te beuren en te motiveren. 

Na 5 maanden begon ik het moeilijk te krijgen. Ik was het beu! Ik wilde gewoon kunnen eten wat ik wilde. Ik wilde na mijn werk in de zetel hangen, liefst met koekjes en een warme choco. Er kwam dus geen schot meer in de zaak en Ik bleef heel de tijd rond hetzelfde gewicht hangen. Ik was bang om op te geven en terug te hervallen. Axelle begon haar geduld ook wat te verliezen en zei me dat ik het allemaal zelf in de hand had. Ik zag teleurstelling in haar ogen. Dit was een kantelmoment, ik ging bewijzen dat ik het wel kon! 

Vandaag, een jaar later. Ik voel me zoveel beter, ik ben een ander persoon geworden. Ik kan shoppen in normale winkels. Ik hoef niet meer naar winkels die enkel grote maten hebben. Ik hoef me niet meer te schamen. Ik kan mezelf zijn. Waarom heb ik dit niet vroeger gedaan?

De grootse uitdaging ligt nog voor mij: die laatste kilo’s eraf krijgen en dan stabiel blijven. 1 ding is zeker, ik wil nooit meer terug, ik ga nooit meer terug. Nooit!

 

Bedankt Axelle!